Ügyfélszolgálat  
 

Bemutatkozás

Tanulj és vizsgázz nálunk!

A 16.kerületi Métisz Nyelviskola 1998. év óta szervez kizárólag kiscsoportos, azaz legfeljebb 6 fős angol, német, spanyol és olasz nyelvtanfolyamokat. A csoportlétszámra a kertvárosi nyelviskola garanciát vállal.

2005. év óta angol nyelvoktatási programunk államilag akkreditált, mivel a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet (NSZFI) azt államilag elismertté minősítette.

Nyelviskolánk 2006. évben államilag akkreditált nyelvvizsgahely minősítést szerzett és azóta több tucat állami nyelvvizsgát szerveztünk és több ezer nyelvvizsgázónak adhattunk sikeres állami nyelvvizsgabizonyítványt. Minden nyelvvizsgánk előtt intenzív nyelvvizsgafelkészítő tanfolyamot is szervezünk, amire bárki jelentkezhet, aki ingyenes szintfelmérésünkön B1/erős haladó, azaz "nyelvvizsgaközeli" szintet ér el.

Szintrendszerünk lehetőséget biztosít a beiratkozók számára, hogy teljesen kezdő szinttől a felsőfokú szintig bővíthessék ismereteiket, nyelvvizsgát tehessenek, valamint kommunikatív kompetenciájukat fejleszthessék. 2009. év óta speciális társalgási tanfolyamokat is szervezünk, amelyen nem használunk könyvet és az elnevezéséhez híven a nyelvtani szintentartás mellett, idegen nyelvű társalgással töltjük el a tanórákat.

A Métisz Nyelviskola 2008. év óta a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete (NYESZE) által minősített és ajánlott nyelviskola. Ez a nemzetközileg is elismert minősítés garancia a nyelvtanulónak, hogy a nyelviskolában szakmailag is elismert magas szintű nyelvoktatás folyik.

Felnőttképzési nyilvántartási szám:
E-000752/2014

 

Ajánljuk magunkat


Nyelvvizsgáznod kell?
Tanulj nyelviskolánkban és vizsgázz nálunk! Tudj meg többet államilag akkreditált nyelvvizsgáinkról! tovább »
Nyelvet szeretnél tanulni?
Nálunk 4-6 fős csoportban, kiváló nyelvtanárral, elérhető árakon tanulhatsz. Válassz magadnak megfelelő nyelvtanfolyamot! tovább »
Egyedi megoldást keresel?
Ha nem tudsz ill. akarsz másokhoz igazodni, akkor nézz szét milyen alternatív oktatást ajánlunk! tovább »
 
   
     
  Métisz Nyelviskola - állami nyelvvizsgahely, angol, német, olasz, spanyol nyelvtanfolyamok
Métisz Nyelvi Központ - engedélyezett felnőttképző intézmény (E-000752/2014)
1161 Budapest, Hősök tere 6. (Zugló, Rákospalota és az Örs Vezér tér közelében)